Lediga jobb

Vill du jobba på en arbetsplats som premierar tandvård av hög kvalitet, men som också förstår vikten av det personliga mötet? Då har du hittat rätt.

Hos Flexident ger vi dig möjlighet att utvecklas inom ditt yrkesområde. Här satsar vi på utbildning inom både tandvård och närliggande områden, självklart med utgångspunkt ur de senaste rönen.

Vi förväntar oss att du är en engagerad medarbetare, som tar egna initiativ och trivs bra med att arbeta i grupp. Du kommer i så fall att ingå i ett härligt team, med högt i tak för diskussioner och omväxlande arbetsuppgifter.

Sök våra lediga tjänster

Lediga tjänster listas nedan men vi välkomnar alltid spontanansökningar. Klicka på länken nedan för att skicka in din ansökan.

Leg.Tandhygienist sökes till Flexident i Stockholm

Flexident är ett tandvårdsbolag med fokus på mobil tandvård och nu även allmäntandvård på vår nya toppmoderna klinik.

Vi söker nu engagerade tandhygienister som vill ansluta sig till vårt team.

Som tandhygienist kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Vi arbetar med det …

Läs mer

Spontanansökan

Lediga tjänster listas på vår hemsida men vi välkomnar alltid spontanansökningar. Skriv ett personligt brev där du kort berättar vem du är och varför du vill arbeta hos oss och bifoga ditt CV.

Vi sparar din ansökan i vår rekryteringsbank och matchar med eventuella framtida tjänster.

På Flexident uppskattar vi …

Läs mer